Wij zijn er voor jou

en hebben weer een mooi artikel voor je

Installatietechniek

een goede keuze!

De installatietechniek. Een goede keuze!

Door de aanhoudende coronacrisis is de werkgelegenheid in verschillende sectoren minder geworden. Veel organisaties zijn gereorganiseerd of gaan nog reorganiseren, waardoor veel functies op de tocht komen te staan. Binnen onze branche zien we juist het tegenovergestelde. Er is sprake van groei en dit biedt jou verschillende voordelen.


Er is veel werkgelegenheid, zowel bij installateurs op het gebied van elektrotechniek als bij installateurs op het gebied van sanitair, riolering en klimaatinstallaties (warm en koud).

De voordelen van de installatietechniek:

 • Meer werkgelegenheid
  Er is veel werkgelegenheid. Van montage tot management. Op verschillende niveaus vind je openstaande vacatures. Je kunt alle kanten op.
 • Extra vakantie
  In onze branche hebben we te maken met ATV. Dit betekent dat je 13 dagen meer vakantie hebt dan de meeste werkenden in Nederland.
  Toch mooi meegenomen die 2,5 week extra vakantie.
 • Doorgroeimogelijkheden
  Vaak kom je bij een grote organisatie terecht. Hier zijn veel mogelijkheden om door te groeien en jezelf te ontwikkelen. Wil jij over een aantal jaar teamleider zijn of misschien wel directeur? Er zijn legio voorbeelden van collega`s die van monteur uiteindelijk directeur zijn geworden.
 • Opleidingsbudget
  Door de vergrijzing raken we vakmensen kwijt. Dit betekent dat we moeten opleiden en dat er voor jou een zee aan ruimte ligt om je te kunnen ontwikkelen. Veel werkgevers maken riante budgetten voor opleidingen en cursussen vrij.

Acquisitas is er voor jou

Ben je benieuwd wat het netwerk van Acquisitas jouw carrière te bieden heeft? Ga naar de pagina Acquisitas voor professionals en lees verder.