Acquisitas voor professionals

Wij vinden de werkplek die bij jou past

Hé!

Ben jij ook toe aan een volgende stap?

Als professional in de installatietechniek weet je dat je hard nodig bent. Niemand kiest meer voor de techniek, maar jij deed dat vol overgave. Toch zorgt je werk ervoor dat je niet meer lekker in je vel zit.
Je laat je niet kennen, maar bent uitgeblust, het vreet energie en bent er wel klaar mee om continu hetzelfde kunstje tegen hetzelfde salaris uit te voeren. Je mist waardering en perspectief, maar:

Je bent klaar om verder te groeien.

Waar ben jij naar op zoek?

Netwerkorganisatie | Acquisitas

Een werkgever

die past bij jouw wensen en ambities

Dat klinkt goed, toch? Dat is het ook. Jij bent een specialist, dus verdient het om te groeien als persoon én professional. Jij verdient het om met plezier naar je werk te gaan. Jij verdient een werkgever die past bij jouw wensen en ambities.

Dus hoe lekker zou het zijn als je  een baan mét perspectief vindt? Wanneer je weer iets hebt om naar uit te kijken?
Als je in aanmerking komt voor een baan waar je anders voor afgewezen zou worden? Wanneer je kunt groeien in verantwoordelijkheden, kennis, skills én in salaris? Retorische vragen? Dat dachten we al.

Sluit je aan bij het netwerk van Acquisitas

Bij Acquisitas halen we je niet over om ergens te komen werken. We zoeken ook geen perfecte kandidaat voor die ene gelikte vacature. We draaien het om.
Wat past er bij jou? Jij, je wensen en ambities zijn de basis voor de volgende stap in jouw carrière.

Zo doen we dat

1

Een kennismakingsgesprek waarbij we verder gaan dan ‘Wat wil je doen?’

Bij Acquisitas draait het om jou en dus leren we je graag goed kennen. Wat doe je nu, waar heb je behoefte aan, welk type bedrijf past daarbij en wat zou een goede volgende stap zijn?

2

Een profiel voor jou als professional

Na dit gesprek stellen we een uitgebreid profiel op. Natuurlijk nemen we je meest recente werkervaring en opleidingen mee, maar we focussen ons vooral op jou als persoon.

3

Welke organisaties matchen met jou?

Dit checken we onder andere op basis van grootte en type werkgever, salaris- en opleidingsmogelijkheden. Goed om te weten! Dat doen we niet op basis van een specifieke functie of bestaande vacature. Ook hier draaien we het om: wat past er volgens de werkgever bij jou?

4

Is er een match? Dan stellen we je graag voor!

Dit doen we persoonlijk, omdat wij er voor kunnen zorgen dat je écht een stap kunt zetten. Bij een goede klik organiseren we een kennismakingsgesprek, waar je je potentiële nieuwe werkgever voor het eerst ontmoet.

5

Coaching en begeleiding

Het uitgangspunt is dat je direct bij de werkgever in dienst treedt. Is dit gelukt? Dat mag gevierd worden! Hierna houden we regelmatig contact en coachen we je waar nodig naar nóg meer succes.

Richard Tas | Acquisitas

Acquisitas

brengt je verder

Mijn naam is Richard Tas: een van de verbindende factoren van het Acquisitas netwerk.

 

Waarom ik vanuit de wij-vorm spreek? Omdat we het samen doen. Samen met een scala aan toonaangevende werkgevers. Jij bent geen pion op het speelveld en daarom leer ik je graag echt kennen. We leren je graag echt kennen.