Acquisitas voor werkgevers

WIJ vinden de medewerker die je nodig hebt

Een berg aan werk

maar niemand beschikbaar?

Als installateur in verzet je bergen voor je opdrachtgever en daarvoor heb je gekwalificeerd personeel nodig. Simpel? Nee. Je stuit al lange tijd op hetzelfde probleem: er is niemand beschikbaar voor het werk dat er ligt. Volledig onterecht is de techniek steeds minder populair onder schoolverlaters en ook geschoolde technici verlaten de branche. Om nog maar te zwijgen over de vergrijzing.

In samenwerking met handenvol recruiters ligt alle focus op het vinden van goed en voldoende personeel, maar toch:

Het is tijd voor voldoende én goed personeel

NAAR WELKE MEDEWERKER IS JOUW ORGANISATIE OP ZOEK?

Netwerkorganisatie | Acquisitas

Goed personeel

dat past bij jouw organisatie

Door wensen, behoeften en ambities bij elkaar te brengen zorgen we ervoor dat jouw organisatie die bergen voor opdrachtgevers alsnog verzet. Zonder snelle oplossingen, korte arbeidsrelaties en risico’s op snel vertrek. We focussen ons op langdurige arbeidsrelaties, goede matches en groei. Dat kun je gerust een goede investering noemen. Welke deuren openen we voor jouw organisatie als goed personeel niet langer een probleem is?

Welkom in ons netwerk

Acquisitas staat in contact met professionals in de installatietechniek. Continu. Door iedere professional echt te leren kennen, hebben we meer in huis dan een cv en zorgen we voor de beste, blijvende matches. Die matches zoeken we niet op basis van vacatures, maar op basis van behoeften, wensen en ambities.

Zo doen we dat

1

Een kennismaking met jouw organisatie

Hierbij duiken we in de employer branding: wat maakt jouw organisatie uniek in de installatietechniek?

2

Je wordt onderdeel van het Acquisitas netwerk

Wat betekent dat we het beste met jouw organisatie voor hebben. We focussen ons niet op het snel vervullen van vacatures, maar kijken naar wat bij beide partijen past.

3

Hebben we professionals die matchen?

Dan organiseren we graag een kennismakingsgesprek. Op basis van eerdere gesprekken, kwalificatie-matrixen en een persoonlijk profiel hebben wij de eerste screenings al gedaan.

Richard Tas | Acquisitas

Acquisitas:

voor werkgevers in de installatietechniek

Mijn naam is Richard Tas: een van de verbindende factoren van het Acquisitas netwerk.

Waarom ik vanuit de wij-vorm spreek? Omdat we het samen doen. Samen met jouw organisatie en samen met een groot netwerk aan ambitieuze professionals. Met volledige focus op de installatietechniek zorgen we voor voldoende én goed personeel dat past bij jouw organisatie